Allmänt

Provat och klart

Nu har jag – till slut – provat de kläder jag tidigare beställt, och hämtat ut under veckan. Tja, vad ska jag säga?

Jag har faktiskt skickat tillbaka två plagg, därför att de var alldeles för stora! En tunika var som ett tält, och en kjol var lagom över ändan/höfterna men alldeles för stor i midjan. Jag var lite tveksam; den går ju att sätta bälte i… Till slut bestämde jag mig för att byta den i alla fall. Har en känsla av att den blir mer använd om jag slipper bältet.

Solen skiner från en klarblå himmel, så jag ska alldeles strax gå över till gamlingarna och se hur de har det. Sedan kanske jag tar mig en promenad! *kors i taket* Det känns fel att inte utnyttja det fina vädret när det – för en gångs skull – råkar inträffa under en helg. 

[tags]Ellos, postorder, retur, gamlingar, solsken[/tags]

2 kommentarer på “Provat och klart”

  1. Men Ohhh vilket härligt tema du har!

    Jag har inte ens börjat läsa dina inlägg…vart liksom tvungen att kommentera det först.

  2. Tack! 🙂

    Tyvärr är det inte jag som gjort temat, utan det är från Rock Kitty. Men tack i alla fall!

Kommentarer är stängda.