Allmänt

Ny vecka

Veckorna rullar iväg så fort att jag nästan inte hinner med. Nu är det dags att försöka hitta på en matsedel för veckan igen – jag som nyss gjorde en?!?

Efter en snabb koll på veckans extrapriser inser jag att jag inte vill äta någonting av det som erbjuds i reklambladet. Ja, nästan ingenting. Något kommer förmodligen att slinka ner i varukorgen och följa med hem, men jag har ingen lust att laga till någonting över huvud taget. Ett i-landsproblem, men ändå ett problem.

Har jag något spännande på gång den här veckan, då? Efter en snabb titt i almanackan, kan jag upplysa er om att jag inte har det. Ett årsmöte på torsdagkväll, annars är det lugnt. Jag vet förstås inte om något spännande dyker upp utanför planeringen, men det visar sig väl.

Jag var äckligt pigg i morse. (Kan bero på att jag sov större delen av dagen igår…) Vaknade före 04:30 och var superpigg, hoppade i duschen och hann göra mycket jag annars inte brukar hinna. T ex ringde jag och väckte sonen. Mycket uppskattat! Från min sida i alla fall, kanske inte från hans. :mrgreen:

Det kommer väl att straffa sig framåt eftermiddagen/ kvällen, men den stunden, den sorgen. Jag spelar ändå in CSI (jodå, jag följer fortfarande serien även om den blivit mycket sämre utan Grissom), som är det enda sevärda på hela kvällen.

[tags]måndag, ny vecka, matsedel, i-landsproblem, pigg, CSI[/tags]