Allmänt

Tyar icke mer

Jag måste verkligen NIX:a mig. Trots att min älskade dotter är telefonförsäljare, så hatar jag när de ringer och försöker pracka på mig allt mellan himmel och jord.

Det värsta är att jag ändå skulle bli uppringd, eftersom de ofta kör med ”eftersom du är kund hos X, får du detta erbjudande från Y” (t ex Bredbandsbolagets kunder fick erbjudande om Viasat Silver, via bredbandet, för några år sedan) (det var dömt att misslyckas hos mig, då jag redan hade Viasat Guld, via parabol).

Nu verkar alla vara ute efter att vilja placera mina premiepensionspengar. Vad f*n?!? Varför ska jag släppa loss någon annan att leka med (spela bort) mina pengar? Det kan jag göra själv. (För övrigt är det inte så mycket att leka med.) Varje kväll ringer någon och vill ta hand om placeringen av mina surt förvärvade slantar, till nästan ingen kostnad alls… Säkert. 🙄

På tal om dottern, så är hon ute på vift hela helgen. Perfekt! Jag hade sedan tidigare planerat städdag imorgon, och jäklar vad jag ska städa undan hennes prylar när hon inte är hemma och kan hindra mig (eller dra fram dem igen). *gnuggar händerna* Gissa om hon kommer att få söka för att hitta allt när hon kommer hem på söndag…? *moahahahaha*

[tags]telefonförsäljare, premiepension, städdag[/tags]

2 kommentarer på “Tyar icke mer”

 1. Äkta moderskärlek med andra ord 😆
  Sist jag gjorde en raid i dotterns rum så blev det en stor påse skräp som jag gjorde misstaget att låta den stå kvar. Dottern, sonen OCH maken luktade sig till den och det mesta skräpet är tillbaka… Det får bli en raid till så fort jag är ensam 😈

  1. Jag hann inte! *förtvivlad*

   Jag ”skulle bara” och hon skulle inte komma hem förrän söndag kväll, så jag sköt upp saker och ting – och hips vips kom hon indrullande genom dörren kl 05:00 i morse.

   Nu får jag ha ett bakisbarn här hemma hela dagen. Läge att borra, spika och dammsuga utanför hennes rum, kanske? 👿

Kommentarer är stängda.