Allmänt

Ja, det är våren…

Det är visst vårdagjämning idag. Det tror jag vad jag vill om, då jag tittar ut genom fönstret och ser min troget snöskottande granne (som skottar på min gård just nu – gulle gulle han) genom snöstormen.

Visst är det varmt, bara någon minusgrad (kan tänkas bli nollgradigt senare), men snön faller och vi med den… Nej, jag ska sluta sjunga – det blir bara konstigt i bloggform. Ni får nynna själva, så förstår ni hur det är tänkt att låta. 😉

Dagens planer på att städa och tvätta har inte kommit igång riktigt än. Jag ”ska bara” först, men jag har ju hela helgen på mig. Tog mig sovmorgon i morse och har rantat runt i morgonrocken rätt länge. Nu börjar det vara läge att söka efter något att äta, då jag hunnit få mig det livgivande kaffet med tillhörande cigg.

[tags]vårdagjämning, sovmorgon[/tags]