Allmänt, YouTube

Ojdå

Vilka tragiska inlägg jag skrivit, målade med bred pensel i svart, helt utan hopp. Det var verkligen inte meningen! Jag är ju en i grund och botten positiv person, som försöker se the bright side of life hela tiden.

Får ursäkta mig med att det inte var meningen att de inläggen skulle vara så deprimerande, jag blev bara less att se dem skvalpa omkring i mappen med utkast. Ja, jag har filat lite på dem ett tag, innan jag blev less och tryckte på ”Publicera”. (Och ändå blev de inte bra. Typiskt mig. 😉 )

Ni ska genast få dagens plus istället: jag har färdig middag när jag kommer hem! Inte för att någon lagat middag åt mig (dream on, baby, dream on) utan för att jag gjorde våfflor i stor mängd igår. B och jag kan ha våffelfrossa idag igen, innan jag släpper den heta potatisen i knät på henne: hon ska få (handla och) laga alla veckans middagar den här veckan! *elak mamma*

[tags]positiv, bright side of life, dream on, våfflor[/tags]

2 kommentarer på “Ojdå”

  1. Du är ju rent samhällsfarlig!!! Jag har skrattat så tårarna sprutade och satte kaffet i vrångstrupen :mrgreen:
    åt dina ”svarta inlägg”! Kom hit och ladda upp AD-batterierna!!!

    1. Tack! Jag som tyckte de var så ”hopplösa”, så ”inte jag”, när jag läste dem. Vill ju inte oroa er läsare, få er att tro att jag deppar – för det gör jag inte!

Kommentarer är stängda.