Allmänt

Pigg

Det var stärkande med den friska luften och den goda samvaron igår!

Jag tog en powernap när jag kommit hem (och slängt jackan i tvättmaskinen – det luktar verkligen rök om alla kläder när man eldat) och vaknade inte förrän farsan ringde. Han ville jag skulle göra en del ärenden åt honom under lunchen idag.

Senare kom B hem med ett par kompisar i släptåg. Jag lät dem ockupera vardagsrummet, satt i köket och läste en pocket istället. Insåg efter ett tag att den boken skulle göra mig väldigt sömnig (den var tråkig, m a o) så jag gick upp i sängen och läste istället.

Alltså somnade jag tidigt, har sovit som en stock hela natten, och därmed vaknat långt före väckaren – pigg och alert! Jag har glatt hoppat i duschen och var snabbt på jobbet idag. *kors i taket*

[tags]sovit gott[/tags]