Allmänt

DuTuben

Berättade i förbigående åt jobbarkompisarna att A var och hämtade min bil igår. Nu är det hans tur att låna den, och med lite tur får jag tillbaka den till helgen.

Min förra bil körde han loss hjulet ifrån, efter en kollision med en trottoarkant (för flera år sedan) så nu retade de andra mig att jag kanske kommer att hitta en film på YouTube där A kör på israllybanan med nya Mazdan… *ryser* Det får jag hoppas att jag slipper. (Och att bilen slipper.)

Även om jag kör Spotify på hemmadatorn, så är YouTube roligare. Där får man – förutom musiken – även videon till låten, för att inte tala om allt annat man kan hitta där. Instruktionsfilmer till olika håruppsättningar har jag tidigare kollat på, knäppa filmsnuttar med knasiga djur är populära, tecknade filmer med Simon’s Cat, reklamfilmer från olika länder, m m.

[tags]Spotify, YouTube, Simon’s Cat[/tags]

2 kommentarer på “DuTuben”

  1. Åh, jag älskar Simon’s Cat! Har du sett den senaste (tror jag att det är), där en fågel muckar med katten ute i trädgården? Jag grät av skratt!!! Annars är min favorit fortfarande den första, där kisse med alla medel (och några till….) försöker väcka husse. Hahahaha!
    Kram C

  2. Visst känner man igen sig, som kattägare? 😉 Filmerna är hur roliga som helst!

Kommentarer är stängda.