Allmänt

Så här blev det

Snön fortsatte – och forsätter – att falla, rätt ordentligt, t o m. Ingen mera plogbil (traktor?) men bästisgrannen har varit i farten. Dock så tidigt att gården nästan snöat igen ännu en gång.

Festligheterna på äldreboendet var helt OK. Först tänkte jag bara ta ner farsan till samlingssalen, men han tjatade om morsan hela tiden, så till slut hämtade jag henne också. Det gick oväntat bra – de satt bredvid varandra och höll hand.

Det bidde ingen lasagne till middag. Det bidde faktiskt ingen lagad middag alls. Jag nöjde mig med smörgås istället. Javisstja, jag kokade nyposoppa (av pulver) – räknas det som lagad mat? 😉

Diskmasken är fortfarande orörd, men jag kanske tar hand om den under kvällen. På tal om kväll; så länge det var ljust ikväll! Gatlysena har inte slagit igång förrän ganska precis 19:30 (jag var ute och rökte när de slog igång) och då är det ändå mulet. Det tar några dagar att vänja om sig, men framemot nästa helg är jag i fas igen, skulle jag tro.

[tags]söndag[/tags]

2 kommentarer på “Så här blev det”

  1. Här har det regnat lite ikväll, för en gångs skull väldigt välkommet. Regn tar bort snö.
    Har använt OpenOffice i ett par år nu (sedan jag köpte min laptop) och tycker det är bra. Allting hänger inte med till Word eller Microsoft Office, men tillräckligt för att inte behöva betala för ett Officepaket hemma.

  2. Jag avskyr budgetvarianten MS Works, som följde med som gratisprogram på min laptop. Visst är det kompatibelt med MS Word, men… Usch! (På den stationära datorn har jag MS Office.)

    OpenOffice är mycket smidigare att använda, tycker jag.

Kommentarer är stängda.