Allmänt

Prutt-o-kåll

Trots att jag använder mig av en färdig mall, så går det ändå väldigt trögt att skriva protokoll idag. Hela förmiddagen gick åt till att hacka ihop ett enda protokoll. *boring snoring*

Arbetet underlättas om man skriver dem direkt/ inom en snar framtid efter mötet, och inte sölar en månad som jag gjort. Nu får jag försöka komma ihåg vad som sagts och vad jag menar med mina små kryptiska stödord (som jag knappt kan tyda – hugaligen, vilken handstil jag har).

Jag är bortbjuden på middag ikväll! Tja, egentligen bjöd jag nästan in mig själv, då jag planerade resan först – utan hänsyn till middagstid eller inte. Nåväl, jag slipper äta lax idag igen. Jag gillar lax, men det blir otroligt mycket mat när man steker en hel fisk. Det finns fortfarande kvar ett par portioner (sedan i måndags)…*

Sedan blir det tvättstuga hela helgen. Nu har jag skjutit upp tvätten länge nog – jag måste tvätta, annars har jag verkligen ingenting att ta på mig nästa vecka. Dessutom behöver jag byta i sängen, och det skulle inte skada om jag putsade upp fönstren en aning (invändigt, åtminstone) och bytte gardiner.

Plus att det är läge att söka fram en ”vårigare” jacka och tvätta upp vinterjackorna (jag har flera). Jag skulle vilja ha en jeansjacka i år. Det har jag inte haft på säkert 20 år** och nu kan jag tänka mig en igen.

Nya skor vill jag också ha. Det är inte riktigt säsong ännu för att byta skor, eftersom jag ändå går i joggingskor hela vintern, men jag skulle vilja ha några lättare skor när det blir varmt. Kan bara inte bestämma mig för vilken sort.

[tags]protokoll, middag, lax, tvättstuga, vårjacka, jeansjacka, vårskor[/tags]

*) Jag har ju tre hungriga katter. Den sista biten stekt lax går nog med, den också.

**) Först tänkte jag ”30 år” och såg gymnasiet för min inre syn. Sen kom jag ihåg att jag sett några foton från när juniorerna var små och jag hade jeansjacka på.

2 kommentarer på “Prutt-o-kåll”

  1. Du glömde teckna ner att du också ska hinna vika tvätt i helgen. All tvätt. Och lägga allt på rätt plats. Och innan vikandet ska du stryka och mangla.

    1. Fördelen med att låta det gå länge mellan tvätthelgerna, är att den torra tvätten plagg för plagg försvinner från tvättstugan. Inget kvar att vika! 🙂

Kommentarer är stängda.