Allmänt

Inte så bråttom

Jag hade verkligen inte bråttom när tvätten skulle igång. Efter att ha hittat på allt möjligt annat under helgen, så stoppade jag i första maskinen på söndag kl 17:30. Eftersom jag är effektiv är jag redan klar 😉 med bara en tvätt som ligger kvar i maskinen och ska hängas efter jobbet.

Planeringen inför den kommande minisemestern är i full gång. Eller kanske inte. Det är inte så mycket att planera, faktiskt. Problemet är middagarna – en på måndag och en på tisdag. När, var, hur och med vem? Nu ligger bollen hos G, som jag väntar på svar ifrån.

Självklart har jag garderoben full med ingenting att ha på mig, men jag ska inte shoppa något nytt bara för att åka till G. Däremot kanske jag shoppar något nytt medan jag är där? Risken finns, den är t o m ganska stor. 😉

[tags]tvätt, semesterplaner, shopping[/tags]