Allmänt, YouTube

Weird dreams are made of this

Om jag inte missminner mig, så har jag tidigare sagt att jag inte bör sova när jag är proppmätt? Det gjorde jag igår och jag drömde sanslöst underliga drömmar, men jag ska inte ens försöka berätta dem. De går inte att återge på ett normalt sätt. 😉

När jag drömmer, oavsett om det rör sig i nutid eller förfluten tid, så bor jag alltid i mitt föräldrahem. Ibland med föräldrarna, ibland med min egen familj, ibland helt själv. Det huset är ”hemma” i alla drömmar, även om det kanske inte alltid ser ut som det gör i verkligheten. Det behöver inte ens ligga i Byn i drömmen, även om det oftast gör det.

Drömmen jag drömde med full mage igår framför TV:n slutade i alla fall med att jag var på jakt efter cigaretter i ett hus fullt med ickerökare. Och, tänka sig – när jag vaknade var jag oerhört röksugen… 😉

[tags]drömmar, Sweet Dreams (Are Made Of This), Eurythmics[/tags]

2 kommentarer på “Weird dreams are made of this”

  1. Du är ju för rolig! Lustigt men jag drömmer också mycket om mitt föräldrahem fast ännu inte om cigaretter…

    1. Jag tog mig aldrig någon ”rök-på-maten” sedan jag ätit, innan jag somnade, så det var nog det som fick drömmen att spåra ur mot slutet.

Kommentarer är stängda.