Allmänt

Populär

Vad jag var populär idag?!?

Det har ringt (både jobb och privat) flera gånger, i min e-post har det rasslat in nya meddelanden hela dagen*, folk har sökt mig. Det är nästan alltid så på fredagar.

Antagligen ligger ”mina” ärenden i en prio-99-hög längst bort, längst ner, på skrivbordet – och så börjar folk plocka ihop inför helgen… ”Oj, det här glömde jag nästan! Bäst att fixa det innan jag går hem!”

Det gör att mina egna priohögar börjar bli lite omkastade, speciellt som jag har ett stoppdatum hägrande inom en snar framtid. Jag tänker därför stanna kvar en stund extra för att hinna klart ett moment jag börjat med tidigare idag, medan jag minns vad jag gjort och inte.

Vädret verka gå mellan ytterligheterna idag, för solen skiner sedan flera timmar från en klarblå himmel. Det kan bli däckbytarhelg, trots allt.**

[tags]populär, låg prio, hög prio, däckbyte[/tags]

*) Fredagar är den stora Skicka Lustiga Mail Till Alla Du Känner Och Några Till-dagen, vilket innebär att jag får dubletter, tripletter, o s v, av nästan alla sådana mail.

**) Och om däcken blir bytta, måste jag ju ut på en långkörning för att kolla hur mycket mindre soppa bilen tar med sommardäck, jämfört med vinterdäck – eller hur? (Till IKEA är det lagom långt…)