Allmänt

Lördagsmys

Solen sken under förmiddagen då jag satt ute på trappen och hörde på min ljudbok, medan jag vände näsan mot solen. Däremot blåste det kallt, så jag fick ha täckjackan på mig. Jag var arbetsledare åt A som fick byta till sommardäck på bilen innan han lånade den.

B stack till L igår efter jobbet och sov över hos en kompis. Kom hem, loggade in på Facebook, och upptäckte att ett favoritband skulle spela i L ikväll. Typiskt! Dessutom var biljetterna slutsålda, men hon provade ringa I för att höra var man kunde tänkas få tag i extrabiljetter. Tänka sig – I hade några biljetter över, köpta åt hennes bror (med tillhörande kompisar) som ändrat sig och inte skulle komma!

Efter en snabb uppfräschning av sig själv och hämtning av bilen (som A hade lånat av mig) är nu B på väg tillbaka till L igen. Ett par kompisar ska följa med, men bara till L, för de gillar inte bandet, så B får gå ensam och nykter på konserten. Hon kommer hem inatt, för hon ska jobba imorgon.

Jag får ha TV-soffan för mig själv ikväll, alltså. Dessutom har jag lånat en CD-bok jag ska försöka rippa till MP3, men jag tror jag vet ungefär hur jag ska göra. Det är bara det där med tiden som inte riktigt vill räcka till… Nå, hinner jag inte ikväll så kanske jag hinner imorgon kväll. Annars får jag söka fram den bärbara CD-spelaren igen.

[tags]Postcard Killers, Liza Marklund, James Patterson, Hoffmaestro, I grunden utan skuld, Viveca Sten[/tags]

2 kommentarer på “Lördagsmys”

  1. Ska man bara vara hemma fungerar nog den där bärbara CD-spelaren. F.ö förstå vad klumpigt när man jämför med mp3-spelaren, när man skulle gå med CD-spelaren och gick man för ”hårt” så började skivan hacka 😛

  2. Problemet är att den inte bara ska vara hemma. En CD-spelare kräver jackor med stooora fickor, alternativt handväska, och det känns inte som någon hit när man promenerar.

    Men, jag har löst problemet – hoppas jag. Lyckades rippa filerna igår och ska prova dem i spelaren ikväll, för att kolla om de a) spelas i rätt ordning och b) över huvud taget hörs.

Kommentarer är stängda.