Allmänt

Bara så ni vet

Jag lyckades alldeles utmärkt med rippningen av CD-boken! 🙂 Det är t o m så att alla filer ligger i rätt ordning och MP3-spelaren började med avsnitt 1, precis som den ska göra.

De två senaste böckerna jag lyssnat på har inte varit så. Den ena började med avsnitt 117, den andra med avsnitt 20 – och då är det ärligen köpta MP3-böcker, inga piratkopior. Avsnitten har åtminstone legat i rätt ordning, men det är lite irriterande att behöva bläddra innan man kan börja lyssna. Dessutom stannar spelaren när den kommer till ”slutet”, alltså när avsnitt 116 resp 19 spelats färdigt.

Nå,  det är ett klart i-landsproblem. För några år sedan hade jag inte ens funderat på att de problemen kunde uppstå, eller att det ens gick att göra.

Vi har blivit väldigt bortskämda med att allt fungerar enligt planerna. De inställda flygen de senaste dagarna har fått oss att tänka om. Vi människor är rätt små mot Moder Natur, när hon visar sig från en sämre sida. (Det här är ändå inget mot allt vad hon kan ställa till med, om hon blir på rätt humör.)

[tags]Viveca Sten, I grunden utan skuld, rippa CD till MP3, i-landsproblem, bortskämd, Moder Natur[/tags]

2 kommentarer på “Bara så ni vet”

    1. Det brukar jag också göra. Den här CD-boken, som jag rippade, var lånad av en kompis.

Kommentarer är stängda.