Allmänt

Lat

Idag tog jag bilen till jobbet. Inte för att det är långt, utan för att jag kunde. 😉 OK, jag var lite lat också, men hade tänkt göra ärenden under lunchen. (De blev inte av, jag får skjuta på dem till torsdag istället. Bilen är bokad av B imorgon.) (Hon har fem mil till jobbet, jag har fem minuter – till fots. Om jag går riktigt långsamt.)

När jag jobbat färdigt för dagen och gick ut till bilen, tyckte jag plötsligt att jag kände igen en bil i ögonvrån. Jajamensan, det var L och E som var i stan. Jag störde dem mitt i middagen (från grillkiosken) och bjöd in dem på kaffe-efter-maten hos mig, så jag skulle få senaste nytt efter deras resa till U igår. L har varit på återbesök, och allt hade bara varit bra! Tumören växer inte – den är faktiskt borta! 🙂

Jag har resfeber. Inte så mycket för själva resan, som för att den kanske inte blir av. Vad gör jag då??? Nu håller jag tummarna att askmolnet dragit bort till måndag, så flygen går som de ska. Annars får jag väl stanna hemma, antar jag, och boka om resan till hösten (läs: bokmässan) istället. Det brukar inte vara något problem att bryta en kort ledighet, då det ändå inte tas in någon vikarie för mig.

Att köpa nya skor ligger högt på priolistan för mig just nu. Inte bara för resans skull, utan för att jag vill ha något fräschare på fötterna efter vintern. Jag går ju i joggingskor året runt (utom under varma sommardagar, då jag har tofflor/ sandaler istället) och behöver byta ut de jag haft sedan i höstas. Gärna till ett par vita, då de jag nu har är svarta. Röda skulle också vara snyggt. :mrgreen: 

[tags]bilen till jobbet, hjärntumör, resfeber, nya skor[/tags]