Allmänt, Foto

Woooh!

Jag kom ihåg att ringa alla två privata samtalen jag måste ringa idag! *gör vågen*

Eftersom jag jobbar s k kontorstid, måste jag ibland ringa från jobbet till diverse ställen som också bara jobbar kontorstid. Dessutom kan de ha helt vansinniga telefontider – ju viktigare samtal, desto kortare telefontid, gärna placerad på udda klockslag.

Jag fick ett samtal idag; en kille som ville köpa mina däck från den gamla Mazdan! Han hade blivit tipsad av A, och kommer förbi ikväll och kollar på dem. Jag tänkte sätta annons på dem i höstas, men det blev aldrig av. De passar inte till Speedy, som dessutom hade med sig både sommar- och vinterdäck. (Sommardäcken till den röda Mazdan följde med den till skroten. De som satt kvar.)


Frid över dess minne. Pärrlan och jag hade många fina stunder ihop.

UPDATE
Det bidde ingen affär med däcken. Han var och kollade men var egentligen bara ute efter en enda fälg, och jag säljer dem bara i fyrpack, fälgar med vinterdäck på.

[tags]privata telefonsamtal, kontorstid, telefontider, sälja däck[/tags]