Allmänt

Balans

I morse körde jag bilen till verkstaden, där de ska balansera däcken åt mig. Det känns som att köra ett ägg som rullar – bilen drar än åt höger, än åt vänster – sedan sommardäcken sattes på. De var inte märkta, men jag märker dem när jag tar av dem till hösten, lita på det! HF, HB, VF och VB kan t o m mina däckbytare (läs: juniorerna) begripa.

Flygtrafiken verkar fortfarande vara i obalans. Förhoppningsvis har det rättat till sig innan måndag. Annars får jag skjuta på min semesterresa till hösten, vilket inte skulle vara helt fel. (Jag vill förstås åka till G både nu och till hösten, men går det inte så går det inte.)

B ska på jobbintervju idag! *håller tummarna* Bra att hon åtminstone kommit så här långt, då hon sökt och sökt och sökt alla möjliga jobb en längre tid. De flesta hör inte ens av sig efteråt, utan hon får gå i ovisshet och vänta.

Där har jag lite blandade känslor. Elakt mot de sökande som inte får veta att ”platsen tillsatts med annan sökande”, samtidigt som arbetsgivarna får in hundratals ansökningar på lediga tjänster. Någon ska ju sitta och stoppa refuseringsbreven i kuvert och skicka iväg dem. Aha! Det är ju ett jobb att söka!

Jag har redan blivit uppringd av A, som undrade vad jag ska ha till middag idag… 😉 När jag avslöjade att det blir köttbullar & spagetti, suckade han och menade att det har han ätit hemma hos sig för någon dag sedan. 😕 Han behöver inte äta hos mig om han inte vill. Jag serverar bara en rätt om dagen. Ungar!

[tags]balansera däck, flygresor, jobbintervju, refuseringsbrev, middag[/tags]