Allmänt

Jaaa!!!

B har fått jobb! *jublar*

Intervjun gick bra, hon har lämnat en snabbrapport till A (som var nyfiken och helt enkelt tvungen att ringa henne när han var hos mig). Jag får en utförligare rapport när hon kommer hem senare ikväll.

Det blir lite snabba ryck, bara. Hon börjar på måndag… Först ska hon ”gå bredvid” ett par veckor och lära sig jobbet ordentligt, innan hon börjar jobba på egen hand. Boendefrågan är kvar att lösa, men jag misstänker att hon redan fixat den med någon kompis, medan hon söker eget.

Det innebär att jag blir av med a) min inneboende kattvakt när jag reser bort, samt b) den skjuts jag ordnat för att ta mig till flyget. Visserligen har jag redan löst de problemen; A får vara kattvakt och T får ställa upp och skjutsa mig till flyget (med min bil). Se där! ”Problemlösare” är mitt alias!

[tags]jobb, boende, problemlösning[/tags]

2 kommentarer på “Jaaa!!!”

Kommentarer är stängda.