Allmänt

Ljusare tider

Vi går mot ljusare tider – på flera olika sätt. 😉

  1. Dagarna blir längre och längre i racerfart. Det är faktiskt bara 8 veckor till midsommar – och det märks, speciellt i ”midnattssolens land”.
  2. B flyttar hemifrån (igen). Det mår både hon och jag bättre av, då det inte är särskilt roligt att bo hemma hos mamma när man är 23 – speciellt när man haft eget bo tidigare. (Det är inte heller så kul att få hem utflyttade juniorer igen, även om jag har plats i både hjärta och hus.)
  3. Askmolnet verkar lugna ner sig, så jag kommer iväg på semester. Håll tummarna att det inte blir fler vulkanutbrott under helgen!

Nu ser jag fram emot helgen och allt vad den kommer att föra med sig. Eftersom vi (jag) bara har en bil, att fördela på tre förare, så kommer viss tidsbokning att ske. Jag behöver den under helgen, B behöver den under helgen och det skulle inte förvåna mig om A också behöver den under helgen. Viss ketchupeffekt kan anas här. 😉

Skjutsen till flyget är ordnad. Just nu vet jag inte om vi blir två eller tre i bilen, men det reder vi ut under helgen. Poängen är i alla fall att bilen sedan kommer tillbaka hem, så (den motvillige) kattvakten kan använda den. 😉

Jag har ännu inte köpt några nya skor, men tänkte gå och kolla idag om skoaffären fått in något intressant sedan jag var dit senast. Jag vet ungefär vad jag vill ha, det gäller bara att få tag i rätt storlek. De flesta damskor finns upp till storlek 41, bara ett fåtal till 42 – och sällan de jag verkligen tänkt mig.

[tags]ljusare tider, tidsbokning, flygtaxi, sommarskor[/tags]