Allmänt

Hupp!

Jag tyckte väl att telefonen varit så tyst och lugn hela veckan här hemma – och upptäckte först idag att den var trasig!

Läge att köpa en ny, antar jag. Vissa siffror är bortnötta från knapparna, och en efter en hakar knapparna upp sig så man antingen inte får siffran alls, eller också får man två på en gång. Det senaste är att den ger kopplingston men det går inte att ringa någonstans – och jag som trodde det var syrrans telefon som var ur funktion! Det går inte heller att ta emot samtal, signaler går fram som vanligt (provade från mobilen) men de når inte till telefonen.

Jag får nog gå till OK och köpa en ny ikväll. Kanske jag även ”råkar” gå förbi glassdisken och ser om de har någon B&J kvar…? Ha! Vem försöker jag lura? Mot Sherwoodskogen OK! Med språng!

UPDATE
De hade inga telefoner på OK, annat än mobiler och jag behövde en fast. Däremot fanns B&J i min favoritsmak.

[tags]trasig telefon[/tags]

4 kommentarer på “Hupp!”

 1. Jag tillhör en minoritet i den industriella världen och tycker inte att B&J är god. Har inte hittat en enda god sort ännu. Och då har jag ändå försökt eftersom alla säger att den är så god.

  1. Alla kan inte gilla allt!

   Numera är det många som njuter av mörk choklad med hög procent kakao. Inte jag, den ger mig inte njutning – den är alldeles för bitter. Jag har försökt äta den i yttepyttesmå bitar/flagor till kaffet, men det hjälper inte.

   Mörk choklad duger bara till att doppa (ett fåtal) praliner i. Utan fyllning kan jag inte äta den.

   Däremot gillar jag lever, helst skivad och stekt med lök, som morsan brukade göra den. Gräddsås, potatis och lingonsylt till – mmmmmm!

   Vi är alla olika. 😉

Kommentarer är stängda.