Allmänt

Kursdags

Det gäller att börja gruva sig i tid.

Vi ska på kurs imorgon i G – av alla ställen – och ingen av oss hittar speciellt bra där. Det är inte ett ställe dit vi åker frivilligt, om man inte har släkt där. (Det har A, alltså får hon köra. *fiffigt uträknat*)

Jag är ingen morgonmänniska. Har ingen aning om hur jag ska orka upp* men det löser sig säkert. Vet inte heller vad jag ska ha på mig, men ”kläder” är ett hett tips. :mrgreen:

Ikväll får jag inget herrbesök (bror L) utan kan roa mig med att gå och handla mat, tillaga den, äta och sedan stirra på en punkt på väggen. OK, farligt är det inte att vara utan TV –  jag kan ju se film. Eller läsa. Eller göra något nyttigt. (Hörde jag någon viska ”gå och lägga dig tidigt”? Nänä, vi ska inte göra det för lätt för mig.)

Veckans matsedel består till största delen av hemstekta hamburgare med bröd, då jag behöver äta upp dem (både burgarna och bröden) innan de blir för gamla. Variation uppnås genom olika pålägg varje dag. Ungefär.

[tags]kurs, orka stiga upp, hamburgare[/tags]

*) Den som försover sig blir tvångshämtad. Ingen pardon från de andra. Dessutom måste A då köra fortare för att ta igen förlorad tid, så är man åkrädd gäller det att vara på startplatsen i god tid. Taskmörtar.