Allmänt

Diverse

Jag är en dinosaurie. Helt klart. Eller också är jag en gammal (stark betoning på det ordet, hörni) kärring. Köpte några nya blandskivor till bilen (min CD-brännare i datorn har slutat fungera…) och konstaterade att det var ingen musik nyare än 1989 års modell. ”Gammal” var ordet för dagen, ja.  ’Nuff said.

* * * * *

Efter min dramatiska räddning av rondellhunden i morse, är jag dagens hjältinna på jobbet. Det har tydligen blivit något av en folksport att hålla koll på var den befinner sig. Here today, gone tomorrow.

* * * * *

Polly har kommit i en ny sommarsmak. Självklart köpte jag en påse för avsmakning när jag handlade igår. Hann bara äta ett par stycken så fick jag tandvärk. Somliga straffar gudarna meddetsamma.

* * * * *

Gårdagens röjning i köket blev aldrig påbörjad, eftersom jag fick besök. Det var sista måndagsbesöket för säsongen, så jag har numera måndagskvällarna ”lediga” en längre tid framöver.

* * * * *

Köpte en ”grillbricka” igår. Det innebär hemlagad grillmat (marinerad kyckling och fläsk) flera dagar, om inte juniorerna kommer och hjälper mig äta upp den. Undvek potatissalladen, tänkte satsa på helt vanlig kokt potatis istället. Och sallad. Och beasås – MASSOR av beasås! (Det gör inget att jag inte har någon grill, köttet går ju att steka.)

[tags]dinosaurie, gammal kärring, rondellhund, Polly Summer Berries, tandvärk, rensa i röran, grillbricka, bearnaisesås[/tags]