Allmänt

Jäkla Ellos

Jag skulle bara kika lite på rean – och så gick det som det gick. Innan jag visste ordet av hade jag beställt ett stooort paket. *hmpf*

Fast jag hade ju tänkt köpa ett par nya toppar (topar?) på rean. Resten kan jag ju skicka tillbaka efter att ha provat dem framför badrumsspegeln. Ni vet, den som förvränger spegelbilden och visar en fet kärring som provar kläderna, istället för den snygga unga tjejen som beställde dem… :mrgreen:

Den spegeln underlättar mina beslut om vilka kläder som ska gå i retur, i alla fall, så helt fel ute är den ju inte. Önskar bara att den inte var så himla tydlig jämt. Jag börjar snart prova kläder utan glasögonen på – då ser jag genast mycket bättre ut! 😉

[tags]Ellos, rea, postorder, returer[/tags]

2 kommentarer på “Jäkla Ellos”

  1. Åja, det är nog inte bara Ellos fel :mrgreen:
    Men du har tur du som har åtminstonde en ”snäll” spegel. Jag ser lika jä-klig ut i alla!!
    Bra vecka önskar jag dig med eller utan top(p)ar!

  2. Spegeln i hallen är så liten att jag bara ser en bit av mig själv i taget, då jag går i trappan till vinden. Mycket mer smickrande för figuren, att slippa se allt på en gång. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.