Allmänt

Ibland

Dagens väder är regn, regn och mera regn. Perfekt väder att slagga på TV-soffan, alltså.

Det har gamlingen gjort hela dagen, och jag har gjort det efter middagen (jobbade hela dagen innan dess – fick inte ligga på soffan). Skulle se vad-det-nu-var på TV och somnade senast under första reklamavbrottet, till ljudet av regn som slog mot fönstret…

Det dröjde inte länge så började telefonen att ringa. Först sonen som inte ville något, sedan försäljare som inte heller de ville något. Jag är inte snäll när jag blir väckt ur min skönhetssömn.*

Nu är jag pigg igen, men det är så dags. Nå, om jag lägger mig igen och lyssnar på regnet som slår mot rutan så somnar jag nog om ganska snabbt. Det är verkligen tröttväder idag. Och så är det måndag.

[tags]regn, skönhetssömn[/tags]

*) Har hört att skönhetssömnen är de timmar man får sova före midnatt, sedan är det bara ”vanlig” sömn. Inte nu för att det hjälper i mitt fall, men ändå.