Allmänt

Ha!

Jag kör en enkel matsedel den här veckan. Varmkorv, med eller utan bröd. Idag är det ”utan” som gäller, då bröden tog slut igår och jag inte ids köpa fler.

Vad gör man inte för att hålla juniorerna (även om det bara är en kvar inom ätavstånd) från kylskåp & skafferi? 😉 Just varmkorv äter de tydligen rätt ofta själv – eller har gjort det tills de blev less – så dem får jag ha ifred.

En annan variant är fiskbullar. Det vill A och B inte heller ha hemma hos mig – alltså ser jag till att alltid ha ett par burkar hemma, att hota med om någon tänker bjuda in sig på middag. (Fiskbullar tror jag inte de förätit sig på, de vägrar bara äta dem.)

Idag får förresten A lön (jag får inte lön förrän på torsdag) så jag kanske ska bjuda in mig på mat hos honom? 😆 Näeh, jag tuggar nog i mig de sista varmkorvarna i alla fall.

Nej, förresten! Jag ska kolla om jag har de ingredienser jag behöver och så ska jag koka linssoppa! Den är mätande och god, och räcker flera dagar. För att inte göra den allt för vegetarisk, brukar jag slänga i lite korv – och det har jag ju till övers idag!

[tags]matsedel, varmkorv, fiskbullar, linssoppa[/tags]