Allmänt

Märks det?

Märks det att en större uppgradering av våra jobbsystem är på gång?

 Telefonen och Internet fungerar, men det är i stort sett det enda. Alltså har jag gott om tid att shoppa online och blogga. (Och svara i telefonen, då någon emellanåt ringer och frågar varför de inte kommer åt jobbsystemen…)

Idag är det kallt och blåsigt, lite regn har också stänkt då och då under dagen. Så synd för de stackars studenterna (läs: tjejerna) som ska på bal ikväll. Först raggar de traditionsenligt i gamla amerikanare (gärna nedcabbat) ett par varv runt centrum, innan de ställer upp sig i parken närmast hotellet för fotografering. Till slut får de äntligen (blåfrusna) gå in på balen.

Tjejerna har lagt ut tusentals kronor på klänningar, skor, handskar, frisyrer, sminkning, naglar, fejksolbränna… De är nästan som Bridezillas, hela bunten, men det är kanske enda gången de verkligen får vara Prinsessor (med stort P) ”på riktigt”. Vi är nog inte lika hysteriska inför bröllop i Sverige, eller…?

Jag tror jag ska prova något nytt till middag, antingen idag eller någon annan dag under helgen. Blir det lyckat, ska ni få receptet (även om jag oftast inte följer recept, utan stoppar i ”lagom mängd” av respektive råvara, kan det vara bra att ha några mått att följa, åtminstone första gången).

Måste handla idag efter jobbet. Hur tråkigt som helst, men tyvärr nödvändigt. Fredag eftermiddag är inte heller bästa tiden att gå till affären, men vad ska man göra när allt är slut? Mat måste man ha. Kan börja höra på boken medan jag handlar, så en liten ljusning finns i det hela. 😉

[tags]studentbal, Bridezillas, matrecept[/tags]

2 kommentarer på “Märks det?”

  1. Studenten var inget man hetsade upp sig över på min tid.
    … och någon Bridezilla är jag INTE!!! 🙂

Kommentarer är stängda.