Allmänt

Smitare

Hoppsan! A och T passade på att gifta sig igår, i största hemlighet! *stolt moster* Så gjorde jag också – jag var t o m ÄNNU hemligare, inte ens ungarna fick veta (eller vara med). (M fick däremot vara med, annars hade det inte blivit något bröllop. 😉 )

Jag ids knappt ens sura för att det inte blev någon karaoke – jag kan sjunga åt dem ändå, nästa gång jag åker dit. *he he* Däremot hade jag gärna betalat för att få se syrrans min när hon läste annonsen i morgontidningen…! *moahahaha*

A har försökt ge små ledtrådar åt både syrran och mig under veckan, men vi var alldeles för tröga (läs: upptagna med att tänka på annat) för att fatta något. Nå, nu är det gjort, och egentligen är väl det det bästa sättet efter en massa år tillsammans, att bara slå till.

Annars har jag inte gjort mycket under helgen. B kom hem i fredags, men åkte tillbaka redan på lördagen (jag är inte förvånad). A har dykt upp då och då för att skruva i Volvon. Själv har jag pressat framför TV:n för att hinna se inspelningarna från veckan som gått.

Jag har också provat kläderna som var i paketet jag hämtade ut tidigare under veckan, och det verkar som att jag gjort en del Fynd… Visst skickar jag tillbaka somliga plagg, men det mesta behåller jag.

Nu är jag lite i valet & kvalet vad jag ska ha på mig imorgon. Direkt efter jobbet ska vi på utflykt, så jag tar nog mina gamla vanliga kläder, inga av de nya plaggen. Vi ska bl a grilla, så jag behöver oömma kläder, då jag kan vara en riktig gris när det finns sot & kol i närheten.

Av någon underlig anledning är jag alltid lekledare på våra utflykter. Det blir – surprise surprise – en allmän lätt tipsrunda även denna gång. (Note to self: glöm inte häftpistolen!)

[tags]bröllop, postorder, grillkväll, frågesport, tipsrunda[/tags]