Allmänt

Tidig morgon

Nu måste jag se över mina sovvanor! Det blev en tidig kväll igår, och därmed också en väldigt tidig morgon idag. Klockan är runt halv fem och jag har varit uppe ett par timmar redan. Det kommer att märkas ikväll.

Jag ska chocka alla på jobbet genom att gå dit tidigt (tidigast halv sju, innan dess kan jag inte stämpla in) för att fylla på min flextid. Gudarna ska veta att det behövs… Dels ligger jag minus på flexen, dels är det sista dagen innan semesterperioden kör igång (och halva styrkan försvinner) (jag har sen semester i år) så det är mycket som måste göras färdigt idag.

A och M svängde förbi här igår, på väg hem till Byn. Eller, hem och hem – de bor ju i J, men ni förstår hur jag menar. Lilla J behövde få värmd välling och P hade benen fulla med spring. Ungefär.

Jag är – som vanligt – sugen på en shoppingrunda till IKEA. Inte lördag, i alla fall, för då kommer A och M igen, men kanske söndag? B kanske kommer hem den här helgen och hon kanske behöver något, så vi kan fara tillsammans? Jag får se hur det blir, det är inte alls säkert att det blir någonting av mina planer.

UPDATE
Ändringar i helgplanerna: IKEA på lördag (om det alls blir av) för A och M kommer inte förrän på söndag. B kommer hem (ikväll) men vill inte följa med.

[tags]tidig morgon, flextid, helgplaner[/tags]