Allmänt

Bröllop

Det blev ett bröllop för mig (som gäst) i sommar också, även om A och T smet undan med sitt. Jag pratar naturligtvis om kronprinsessans bröllop!

Trots att jag egentligen inte alls är intresserad av kungahuset och vad de har för sig, så kunde jag inte låta bli att se de unga tu förenas framför altaret. Det blev t o m lite ”skräpigt i luften”, som det heter i det här huset när man fäller en tår eller två. Jag verkar ha blivit en riktig kärring, men det är kanske på tiden? 😉 

De hade i alla fall tur med vädret. Här var det grått, ännu mera grått, och till slut kom äntligen regnet! Det är ett varmt, härligt regn, som gör att jag kan grotta ner mig i soffan hela kvällen och se ikapp mina inspelningar.

Det blev ingen IKEA-resa för mig idag. Kanske nästa helg. Eller den där efter. Jag har ju ganska nyligen varit dit, och nu är det mest småplock jag tänkt köpa. Bra-att-ha-saker. Inget brådskande.

Morgondagens lunchgäster kommer redan kl 12, istället för 13 som första budet var, men det gör inget. De är så välkomna ändå! Jag har – klokt nog – gjort undan att handla det som behövs redan idag, så allt är klart för att sätta igång med maten.

[tags]kronprinsessans bröllop, kungabröllop[/tags]