Allmänt

Verkligen passande

Första dagen på första semesterperioden (jag har andra perioden i år) vaknar jag med ryggen ihopskruvad i en stor knut. Ajdå! Inte bra! Min första tanke var: -Å kommer att döda mig!

*fnissar* Nej, det kommer hon inte, speciellt som jag tryckte i mig ett par värktabletter och gick till jobbet ändå. Blir det värre får jag väl ringa doktorn, men nu verkar värken vara under kontroll (och jag är behagligt lummig) (månntro vad det är i de där tabletterna egentligen) (bäst att inte kolla).

Min nya jobbdator har något emot Google Reader, där jag kollar mina feeds. Ja, en del av mina feeds är faktiskt jobbrelaterade. Omvärldsbevakning och annat som kan vara bra att ha koll på när man sköter en webbsida. Nå, det var inte det jag skulle berätta om nu, utan att datorn blir helknäpp!

Den låser sig, muspekaren liksom ”vibrerar” och går inte att använda, kortkommandon för att stänga program fungerar inte heller – men endast hos Google Reader?!? Inte när jag är på någon reklamtyngd sida, typ Aftonbladet eller Hotmail, som har både blinkande saker och filmer som gör att jag skulle förvänta mig en total kollaps.

Mycket irriterande och ett stort mysterium. Den fungerade ju på min gamla jobbdator och jag har aldrig råkat ut för det problemet på någon annan dator?

UPDATE
Problemet är löst. Vår datatekniker utövade lite healing på datorn, så nu kommer jag åt mina feeds igen.

[tags]ont i ryggen, Google Reader[/tags]