Allmänt

Eftermiddag

Dagens väder har varit omväxlande. Spridda skurar varvade med solsken, lite blåst och mulet. Allt om vartannat.

Jag har huvudvärk nu. *gnäll gnäll* Ryggontet har gett med sig och verkar ha gått på semester, men då kommer något annat. För övrigt har jag nageltrång igen, i samma tå som jag opererat tidigare (förra sommaren? 2 år sedan?).

På tal om tår, jag vill köpa mig ett par nya skor; vita (eller ljusa) sommarsandaletter med öppen tå (öppen tå dels p g a nageltrånget, dels p g a lackade tånaglar). Jag är så less mina fula, men sköna, skor som jag köpte förra sommaren. OK, de kanske inte är JÄTTEfula, men jag vill piffa upp mig lite.

Lagom till eftermiddagskaffet blev jag trött, rejält trött. Det är som att luften gått ur mig totalt. Jag vill bara gå hem och falla i dvala. Ändå har jag mycket att göra – både på jobbet och hemma – men är helt enkelt inte på hugget idag.

Jag har ingen aning om vad jag ska äta till middag idag. Det kan finnas rester från helgen någonstans längst in i kylen, men jag måste fara och handla också. Boring snoring. Speciellt när jag är så anti.

[tags]gnäll[/tags]