Allmänt

Halva veckan

Så har halva veckan gått. Med halv torsdag och ledig fredag blir det en behaglig vecka, det här. Jag har en del som ska vara klart innan midsommar, men det blir inte stressigt ändå.

Var och handlade idag. Som tur var hade jag skrivit en lista, så jag har fått med mig allt jag behövde hem – plus en massa annat som jag kanske inte behövde… Man ska verkligen inte gå och handla direkt efter jobbet!

Var förbi på Apoteket också, där de – som vanligt – inte hade hemma den medicin jag skulle ha. Den måste antingen vara väldigt ovanlig (typ att de beställer den endast när jag ska ha den) eller väldigt eftertraktad (att alla andra också använder den)? 🙄 Nå, jag klarar mig några dagar, och den kommer på torsdag.

Nu när myggen har kommit är det skönt när det blåser ute. Det håller dem borta från mig, men går jag i lä bakom huset, så väntar de i svärmar. Samma visa varje år, tills man blivit van. Nu har de slutat invadera huset, i alla fall, så jag får sova ifred. Det värsta ljudet är inte en mygga som låter, utan en mygga som helt plötsligt slutar låta… 😉

[tags]kort vecka, handla mat, Apoteket, mygg[/tags]