Allmänt

Svettig

Åh, herregud! Jag blir alldeles svettig! 😯

En ny bok om psykopaten Silfverbielke finns som ljudbok nu! Med samma uppläsare som förra gången! Och jag som har så många andra böcker att lyssna på – för att inte tala om dem jag ska läsa som vanligt… Jag kan knappt bärga mig!

Började idag lyssna på en ”gammal” Anne Holt. Jag vet faktiskt inte om jag läst den, då det är några år sedan jag tuggade i mig de flesta av hennes böcker. Efter några år har jag ändå glömt allt, så det gör inget om det blir en omläsning (eller vad man ska kalla det när jag lyssnar på den, den här gången).

Med den boken märker jag direkt skillnaden mellan olika uppläsare. Den som läser Anne Holt har väldigt tråkigt. Ingen inlevelse alls och meningarna-bara-flyter-ihop-och-så-kommer-det-ett-nytt-avsnitt-som-jag-fortsätter-läsa-med-min-monotona-röst… *gaahhh* Inget ont om honom som person, jag har säkert hört honom läsa andra böcker, men just den här har inte börjat bra. Jag hoppas ”det tar sig” när han kommit igång.

Det är rätt svettigt utomhus också. Jo, jag vet, man ska inte klaga, men jag gillar inte värme särskilt mycket. Om det blåste lite mer skulle det vara perfekt ljugarbänksväder (jag + en bok + kaffe + katterna – skatorna) då blåsten håller insekterna borta.

A klippte min gräsmatta igår och blir därför utfodrad med middag idag. Kött och potatis, enligt önskemål, alltså blir det helstekt (redan igår) karré med potatis och beasås.

[tags]Grannen, Dan Buthler, Dag Öhrlund, Det som tillhör mig, Anne Holt, uppläsare[/tags]