Allmänt

Det bådar inte gott

Idag är en sådan dag då jag kanske skulle stannat i sängen.

Dagen började bra, med att jag glömde jobbnyckeln. Det upptäckte jag när jag började gräva efter den i handväskan. Som tur var kom en medarbetare och släppte in mig.*

När jag – under förmiddagens kafferast – körde hem och hämtade denna nyckel, passade jag på att släppa ut och in katter genom ytterdörren, samt gå på toaletten. Det gjorde att jag glömde jackan, med MP3-spelaren i fickan, hängande på kroken hemma.

På jobbet har jag försökt glömma nyckeln, cigaretterna och mobilen på olika ställen, men har – än så länge – fått tillbaka dem efter en stunds letande. Det känns ändå som att jag glömt något…

På eftermiddagen ska jag till tandläkaren för att göra klar rotfyllningen jag började med för en dryg månad sedan. Hipp hurra – not.

Efter det ska jag på Apoteket, samt handla mat. På Apoteket har jag skrivit en lista/samlat små lappar för att komma ihåg vad jag ska ha därifrån. Med lite tur kommer jag ihåg dem när jag är där och inte imorgon.**

Att handla mat direkt efter jobbet, speciellt en måndag, kan vara något av en upplevelse.

Och varför känns det som att jag stavar fel hela tiden? *suck* Jag skulle gått hem. Den här dagen känns inte alls bra.

UPDATE
Självklart kunde rotfyllningen inte göras, p g a inflammation, så det sprutades in mer bakteriedödande medel och tanden lappades ihop så jag ska klara mig till nästa måndag, då vi gör ett nytt försök.

[tags]dålig dag[/tags]

*) Det kanske var ett tecken? Jag kanske skulle åkt hem redan då?

**) Det låter som att jag har 14 mil till Apoteket, i både snöstorm och uppförsbacke, men så illa är det inte. Jag har bara så dålig koll på deras öppettider.