Allmänt

Illa

Det var ingen bra dag när jag steg upp. Ont i ryggen. Måste vara soffslapparmuskeln som gett med sig, men efter ett par värktabletter och att jag ”kommit igång” kan jag röra mig nästan utan problem.

Jag tyckte jag hade så mycket att sälja på loppisen. När jag väl började plocka, var det inte så mycket, trots allt, då mycket åkt raka spåret till återvinningen eller i soporna. Dessutom fick jag inte sälja B:s grejer, som jag väldigt gärna ville få bort. Nå, hon får gå igenom lådor/ säckar och sortera ur det hon vill bli av med. Hon kommer hem på torsdag (tror jag).

A räddade några skivor, som var hans, som jag tagit ut i loppisgrejerna. Dessutom har han gjort upp husrenoveringsplaner åt mig (?!?) för semestern. Det är inga små ingrepp, utan han tycker jag ska måla både huset och garaget, fixa till altanräcket, göra ny förstutrapp, etc etc. Jo, tjena. Var ska jag få de pengarna ifrån, tror han? Men *suck* det är väl så att som förälder har man alltid gott om pengar i sina barns ögon, även om verkligheten är en annan.

Jag har skjutit upp gräsklippningen en aning. Eftersom det blir marknad i slutet av veckan tänkte jag klippa gräset typ tisdag-onsdag, så hinner det inte växa sig så långt till helgen.

Och mina nya, röda skor är sååå snygga – matchar mitt nagellack precis! *viftar med tårna* 😉

[tags]ont i ryggen, loppis, sommarplaner, klippa gräs[/tags]

4 kommentarer på “Illa”

    1. Loppisen öppnar kl 10 på fredag, men jag jobbar hela dagen. Däremot är – åtminstone – syrran på plats.

  1. Ah, ska se till att vara på plats (fast den lilla har börjat sova till 11-12, så misstänker att man inte kommer iväg sååå snabbt :P)

Kommentarer är stängda.