Allmänt, Foto

Paradiset

Jag har funnit mitt eget paradis! Vad gäller skor, i alla fall… 🙂

Dammade iväg till B för att se om jag hittade något på den skoaffär jag blivit tipsad om. Gissa om jag gjorde!?! Jag köpte faktiskt två par skor, bara för att jag inte kunde välja.

Det var som att kliva in i himmelriket. En affär full med skor som inte bara var bekväma, de var snygga också! Stora storlekar – check! Breda läster – check! Hallux valgus-specialare – check!!! Jag var först som en unge i en godisbutik men sansade mig, för jag kan faktiskt åka dit fler gånger när jag nu hittat affären. 


Röda skor – förstås! – lite mer till vardagsbruk.


Trots att jag försökte undvika svarta skor, kunde jag inte motstå de här.

[tags]skor, stora storlekar, breda läster, hallux valgus[/tags]

2 kommentarer på “Paradiset”

    1. Jag hade köpt ännu ett par, om inte de röda varit slut. Ville inte ha beige. 😉

Kommentarer är stängda.