Allmänt

Halvvägs

Nu är jag halvvägs igenom mina skrivbordsdrivor! Jag ser ljuset i tunneln!

Och så är det fredag. Det gör underverk för min arbetsmoral. Jag växlar i tempo mellan måste-vara-klart-innan-helgen och det-kan-vänta-till-nästa-vecka. Just nu slölyssnar jag på radio, smuttar på en cola, gungar med stolen och känner av värmen.

Det är kvavt idag. Vissa stunder har det varit sådär äckligt klibbigt kvavt, så kläderna har smetat efter kroppen, andra stunder är det ”bara” kvavt. Få se om vi får någon åska, som de (nästan) lovade under morgonens väderprognos. Jag sprang runt innan jag for till jobbet och drog ur alla kontakter som kan behöva dras ur, och bara därför får vi säkert ingen åska.

Helgens planer är att ställa i ordning loppisen. Det måste göras under den här helgen, då jag jobbar hela kommande vecka och marknaden är nästa helg. Jag har lite dålig koll på vad jag ska sälja på loppis, egentligen, men det löser sig när jag väl börjar gräva ur mina gömmor. E och Å är lovade en förhandstitt under veckan som kommer, så jag kanske tjuvstartar min loppis. 😉

[tags]fredag, kvavt, loppis[/tags]

2 kommentarer på “Halvvägs”

  1. Låt kunderna gå runt lite överallt och ge bud. Till rätt pris: Sälj det!

  2. Jag går mer enligt principen ”sätt ett löjligt lågt pris redan från början och låt kunderna pruta”. Allt för att bli av med skrotet.

Kommentarer är stängda.