Allmänt

Lite extra

Det är något sorts varannandagsväder, med rätt varmt idag. I mitt kontor känns det som att luften står stilla, men jag har kollat: vädringsluckan ÄR öppen. Det hjälper inte. Enda trösten är att värmen inte nått sin kulmen än…

Jag jobbar så svetten lackar. Föreslog idag att vi skulle sluta ta emot besök på jobbet, stänga av telefonerna och stoppa all post direkt i tuggen utan att öppna den, för högarna på skrivborden bara växer och växer hela tiden. Det är helt ofattbart – var kommer allt ifrån?

Vissa saker har jag fått lägga åt sidan, men de måste ändå hinna göras innan jag går på semester. Det är visserligen en dryg vecka kvar, men jag kollade den faktiska tidsåtgången idag. En sak som är väldigt enkel och går ”snabbt” att göra utan krångel, tar ändå 20 minuter. Jag har en hel hög sådana ”saker” liggande, som måste vänta tills jag är färdig med annat.

På kvällarna har det faktiskt varit rätt bra ljugarbänksväder: solig men blåsigt. Perfekt, då hålls insekterna borta! Ändå har jag inte tagit mig över gården för en avkopplande stund på min älskade bänk, mest beroende på att jag inte haft skor på mig när jag varit ut och rökt (och det ligger vasst grus* på gården).

Nu håller det på att gråna igen, då väderprofeterna på TV pratat om regn under natten. Den som är vaken får se. 😉

Trots att jag försökte stå emot blev det en liten (1½ timme…) tupplur ikväll igen. Det gör inte så mycket, jag orkar göra mer när det är svalare. Tänkte vika tvätt ikväll, då det ännu inte blivit gjort, fast jag nämnde det för några dagar sedan. (Jag är väldigt bra på att hitta på annat att göra, speciellt när det gäller att vika tvätt.)

Berättade jag att jag köpt mig en ny handväska igen? Jag har visserligen en hel armada av handväskor hängande på hallväggen, men man kan aldrig ha för många. Så enkelt är det.

UPDATE
Det var väl ingen som trodde att jag verkligen skulle vika tvätt? Nä, jag tänkte väl det. 😉 Jag sparar det ”nöjet” till någon annan dag.

[tags]allmänt svammel[/tags]

*) När jag beställde grus till gården visste jag inte att det finns trumlat (?) grus, som är rundare i kanterna och därmed inte lika vasst att gå barfota på.

2 kommentarer på “Lite extra”

  1. Fram med flip-flopsen nu så att du lätt kan få på dig ”skorna” och komma över till bänken!
    Själv ska jag ta mig över 5 meter gräs för att nå hammocken- att det ska vara så svååårt! Men ikväll ska vår nya paviljong på altanen invigas- om vädret tillåter!

  2. Jag har snabba skor, men ids inte ta på dem för att ”bara” gå ut och röka.

    Paviljong? Jag vill se foto! 😉

Kommentarer är stängda.