Allmänt

Glömde bort

Inte undra på att jag var så slut igår kväll!

Dels tar värmen hårt på mig, men jag upptäckte även i morse att jag glömt ta mina mediciner igår morse… Jag VISSTE att det var något jag glömt att göra! 🙄

Jag hade mina nya röda skor igår, men idag är jag tillbaka till de gamla vanliga svarta jag har sedan tidigare. De röda skorna håller tårna närmare varandra, och jag kände klor som gnagde mot tårna.* Då skorna var utan inbyggda klor när jag köpte dem, insåg jag att det var mina egna. Måste åtgärdas snarast. Dags för ett uppmjukande fotbad så jag kan klippa tånaglarna (och lacka om dem, då lacket börjar se slitet ut)!

Igår var inte tid för något fotbad. Ja, jag hade kanske kunnat sitta en liten stund, men det var mycket rännande åt olika håll, för att hämta/ lämna/ öppna/ stänga/ flytta. Jag får passa på ikväll istället. Förhoppningsvis är jag i bättre form idag, än jag var igår, och förhoppningsvis har A lugnat ner sin byggiver lite grann.

[tags]mediciner, fotbad[/tags]

*) Skorna är supersköna, naturligtvis! Mina naglar är bara lite vildvuxna…

5 kommentarer på “Glömde bort”

  1. Det är snabbt åtgärdat, bara man har nagellack hemma. 🙂

    Eller du kanske har en annan färg? En av mina jobbarkompisar har alltid blålackade tånaglar på sommaren, då det är hennes favoritfärg.

    1. Värmen är jobbig, även om det inte är lika varmt här i norr.

Kommentarer är stängda.