Allmänt

Spakväll

Jag hade en liten spakväll igår. Duschade, smörjde in mig, körde fotbad och lackade alla naglar (fingrarna också). Nu är jag redo för helgens utmaningar! 😉

På jobbet börjar det dra ihop sig – bara idag och två dagar till! Sedan tar vi semester! Vi har så otroligt mycket att göra färdigt, så jag får se om jag måste klämma in en extratimme någon av kvällarna. Det gör inget om jag ökar på min flex lite grann, så att säga… Jag är på plus igen, men plustiden går snabbt att använda upp.

Idag är det Stor Åskvarning (bör tas med en nypa salt) så jag har dragit ur alla kontakter som behöver dras ut hemma. Luften är kvav och klibbig även om det blåser lite. Jag önskar mig svalare väder till kvällen, då jag har mycket som måste göras klart inomhus ikväll. Imorgon kväll blir det utomhussysslor; klippa gräset, ställa fram utemöblerna, o s v.

[tags]hemmaspa, flex, åskvarning[/tags]