Allmänt

Startskottet har gått!

Årets sommarmarknad är nu igång! Marknadsstråket är fullproppat med folk och det dräller av gamla bekanta överallt. Det här är – liksom julen – en av årets stora hemvändarhelger, och det märks!

Under lunchen passade vi från min avdelning på att höra invigningstalet till marknaden samt se vilka personer och företag som var nominerade i olika kategorier (Årets Företagare, Årets Medmänniska, m m). Det var jättespännande att se det direkt, jag har tidigare alltid missat invigningarna och fått höra efteråt vem/ vilka som blev Årets Någonting.

Av någon underlig anledning *host host harkel* blev den gemensamma långlunchen lite längre än planerat, men nu har jag inte mycket kvar att göra innan jag får gå hem och hälsa mina norska gäster välkomna. Under helgen blir det full rulle och rakade rör (när ska jag hinna städa, egentligen) och sedan har jag fyra veckor på mig att hämta nya krafter.

[tags]marknad, hemvändarhelg, semester, långväga gäster[/tags]