Allmänt

Försmak

Idag drog jag med Å och E på förhandstitt på loppisen. Av någon anledning (…) fyndade de pocketböcker i min reahörna, till kompispris dessutom!

När den ordinarie arbetsdagen egentligen var slut tänkte jag göra klart det jag höll på med, både för att slippa fixa det imorgon och för att samla plustid på flexen. Då ringde E och undrade om vi skulle gå ut och äta. Jajamensan, jag lämnade jobbet åt sitt öde och mötte henne vid torget.

Efter maten gick vi hem till mig för att dricka kaffe på ljugarbänken medan vi kollade på folk och fä som körde/ cyklade/ gick förbi. Då kom C, som trotsade sin onda rygg och ville kolla på loppisen och mina nya skor (och prata bort en stund). Helt plötsligt svängde H och K också in på gården, med mer grejer till loppisen!

Gräsklippningen fick vänta tills H och K skulle fara, då fick H rycka igång klipparen åt mig, sent omsider. Jag hade klippt färdigt vid 21:20 och upptäckte att syrran ringt medan jag var ute. Ett snabbt (bara 30 min) samtal med henne, och en ett ännu snabbare med E, så är detaljerna inför morgondagen fixade. Det är inte lätt att ha loppis när man inte är hemma, men det går att ordna.

Så, nu har jag fått försmak på marknaden/ loppisen! Imorgon är sista arbetsdagen före semestern! Jag ser ljuset i tunneln! 😉

UPDATE
Jag glömde ju skriva att A åkte och hämtade B, medan jag hade besök och klippte gräset. Nu är hela gänget på plats!

[tags]loppis, marknad, semester, helgplaner[/tags]