Allmänt

Jodå

Jag är här, still kicking and screaming!

Marknadshelgen har rusat iväg i ett nafs, och jag har – som vanligt – bara köpt ätbara saker: munkar (ingen marknad utan munkar) och kolor. Jag har knappt varit upp på själva marknaden, då jag dels haft egen loppis, dels haft besök hela helgen. Jajamensan, T och W kom i år igen!

Idag fick jag ännu ett långväga besök, då G kommit bilande med sin kompis K genom hela landet, men de bor inte hos mig, utan hos E (som i vanlig ordning uppför sig precis som förväntat…). Vi åkte på en minirunda bland sevärdheterna, då det är första gången K kommit hit. Det är förstås några år sedan jag drog runt G på alla sevärdheter också, så han fick friska upp sitt minne lite grann.

Annars har jag inte gjort något särskilt. 🙄 Kommer inte ihåg allt jag klämt in under de här dagarna, faktiskt.

Javisstja, ni förstår väl att jag badar i pengar efter loppisen? *harkel* Jag fick ihop pengar till ett cigarettpaket, ungefär, men vi hade ju roligt! Det var huvudsaken!

[tags]marknad, loppis, semester, gäster[/tags]