Allmänt

Utan spänst

Det känns som att orken runnit ur mig, nu när det äntligen gått in i min tjocka skalle att det är fredag. På något vis har jag haft två måndagar (?!?) den här veckan, så jag trodde det var torsdag idag.

Idag har jag fått roa mig utan praktikant också, då hon blivit sjuk (alternativt hade sjukt barn), men p g a det har jag hunnit skrapa ihop lite göromål åt henne till nästa vecka. *he he*

Min samling av tomma colaburkar bredvid jobbdatorn växer. Jag har nämligen den egenheten att jag inte dricker till maten, jag dricker efter maten, vilket gör att den dricka som ingår i ”dagens” på grillen hamnar på skrivbordet efter lunch. I vanliga fall kommer jag ihåg att ta ner burken när den är tom, men den här veckan har jag halkat ur spår.

Helgens planer är en favorit i repris: tvätten… Nu måste det både tvättas OCH vikas torr tvätt. *villintevillintevillinte* På tal om tvätt, alltså kläder, så kom jag och A fram till att vi har ingenting att ta på oss, nu när det börjar bli kyligare. Av någon anledning så har vi gott om sommarkläder (kort eller ingen ärm, urringat, tunna tyger, m m) men nu finns det bara några urtvättade gamla noppiga långärmade tröjor längst in på en skämshylla i garderoben.

Det måste bero på att det är roligare att köpa sommar- än vinterkläder, eller också är det så att vi nöter ut vinterkläderna då de används 10 månader/år. Sommarkläderna hinner knappt plockas fram så är sommaren över, ungefär. 🙄 Jag har förresten tänkt rensa ur min garderob – rensivern verkar finnas kvar – och ta bort de kläder jag inte använt under sommaren. Har jag inte använt dem i år, kommer jag inte att använda dem nästa sommar heller.

Skoaffären har utförsäljning, de ska stänga. Rean har pågått i en dryg vecka nu, och jag har ännu inte hunnit dit. Jag misstänker att det börjar vara ganska urplockat från sortimentet, men skulle behöva kolla om jag hittar något innan de stänger helt. Prio 1 är prommisar, prio 2 är innetofflor/-sandaler. Jag är inte kräsen, utan kan tänka mig att använda just de två typerna av skor även i herrmodell, så jag kanske hittar något ändå.

Jag misstänker att B kommer hem ikväll. Jag har – som vanligt – ingen mat hemma, och jag har heller ingen lust att gå och handla. Inte idag, i alla fall. Jag kanske är piggare imorgon, och får väl handla då.

[tags]fredag, cola, tvätt, kläder, skor, mat[/tags]