Allmänt

Avhållsamhet

Jag försökte hålla mig borta från bloggen idag – åtminstone under arbetstid – men det gick inte. 😉  Just nu har jag en stund över innan lunchen, då jag inte kan/ids börja med något nytt.

Jag har Planer… Inte så stora, men ändå. Visserligen bara för jobbets intranät (som jag ansvarar för) men det blir mycket jobb innan jag är klar. Jag vill flytta runt en del saker som är där, med risken att användarna inte hittar dem sedan – men den risken kan jag ta.

Innan jag sätter igång måste bör en uppgradering göras, och den hamnar långt ner på priolistan för datagrabbarna. Jag skulle kunna göra uppgraderingen själv, om jag bara a) kom ihåg hur jag loggar in mot just den servern och b) hittar lappen med användarnamn och lösenord, som jag slarvat bort* för länge sedan. 🙄

Jag har andra arbetsuppgifter jag kan/måste göra innan jag börjar demolera intranätet, så jag får börja med dem efter lunch. De är inte lika roliga, men nödvändiga.

UPDATE
Nu är uppgraderingen gjord (inte av mig…) så jag kan sätta igång att riva ut och bygga om!

[tags]jobb, lunch, intranät[/tags]

*) Läs: ”lagt på ett säkert ställe”, alltså ett ställe så säkert att jag inte hittar det själv.