Allmänt

Ny dag, nya krafter

Jag chockade omgivningen idag, genom att ta på mig kavajen på jobbet. Alla frågar vem jag ska ha möte med under dagen, men sanningen är en helt annan.

Denna kavaj köptes tidigt i somras (redan innan semestern, om jag minns rätt) och har sedan dess hängt under hatthyllan i hallen och väntat på ”rätt tillfälle”. Tanken var att jag skulle ta den på mig när jag gjorde någon av de över-dagen-resor jag planerat göra under semestern, men nu for jag ju ingenstans p g a ryggen.

Då den ändå hängde där, helt oanvänd men trots det full av katthår 🙄 , tänkte jag i morse att jag skulle faktiskt kunna använda den på jobbet. Sagt och gjort – här är den nu!

Trots att mitt sovande varit si och så under natten* känner jag mig ändå ovanligt pigg idag. Med lite tur håller det i sig även efter lunch, då lunchkoman brukar slå till.

Mitt hus var fullt av okliade kattmagar på de mest oväntade ställen i morse. Jag har kliat och klappat och fyllt på mat, men ingen var hungrig medan jag var kvar hemma. De har nog varit på fest inatt, för alla tre var helt utslagna – orkade bara vrida upp magarna i klia-mig-läge.

Under dagen kommer syrran & co hem från USA. Äntligen! Hur jag har saknat att kunna ringa och surra med henne i timmar! (Och tänk vilka utvilade öron hon ska ha…) Bror E ska hämtas hos B och H, och det råder lite delade meningar om vem som ska hämta honom. L och E har lovat, men jag tyckte de kunde skicka A istället. Om jag inte åker iväg själv… *sugen*

Nej, jobbet kallar. Åter till grottekvarnen!

[tags]kavaj, sömniga katter, hemresa[/tags]

*) Jag har – som vanligt – växlat mellan sömn och TV-tittande. Till slut försökte jag se en av mina inspelningar, och då somnade jag. Som tur är får jag se slutet ikväll, då jag inte raderat inspelningen än.

2 kommentarer på “Ny dag, nya krafter”

    1. Du ska veta att jag tänker på dig varje gång jag kliar mina små pälsklingar. *kram*

Kommentarer är stängda.