Allmänt

Torsdag

Idag är vi fullt hus igen på min avdelning. Folk har varit borta, av olika anledningar, men nu är ordningen återställd.

Ordningen är även återställd på så vis att bror plus syster plus systers man återvänt från andra sidan Atlanten. Det ska bli spännande att höra allt de gjort och varit med om! 🙂

Mitt eget resande ser ut att ligga i träda för lång tid framöver. Eftersom jag måste låta fixa både bron och balkongen nästa sommar, så går allt eventuellt sparande till detta. Det kostar skjortan så fort man ska göra något åt huset, men vad ska jag annars lägga pengarna på? 😉 

Kläder, t ex. (Som svar på frågan ovan.) Jag känner ett oerhört behov av att klicka mig fram mellan olika postorderfirmor och BESTÄLLA!!! Jo, jag vet, jag har nyligen klagat över att jag har garderoberna fulla med ingenting att ha på mig, men jag skulle verkligen behöva fräscha upp mig en aning. Så känns det, i alla fall.

Jag väntar fortfarande ivrigt på de böcker jag beställt – nyaste Peter Robinson är på väg! Tyvärr dröjer böckerna, då en del var från realistan, och då är det tydligen flera veckors leveranstid…? Nå, de kommer när de kommer, och hösten/ vintern är lång. Jag kommer att ha gott om tid att läsa.

Ljudboken är fortfarande på gång. Jag har kommit ur lyssnandet en aning, men kämpar på. Eftersom jag varje år föreställer mig hur jag ska ta långa höstpromenader (i det vackra vädret vi faktiskt har nu), är det hög tid att börja med dem. Då hinner jag lyssna.

[tags]ordningen är återställd, spara pengar, shopping, postorder, Peter Robinson, Bad Boy, Hundraåringen…, Jonas Jonasson[/tags]