Allmänt

Drömmar

Oftast kommer jag inte ihåg vad jag drömt under natten, ibland kan en spillra av drömmen finnas kvar i minnet, men en del gånger – som idag – minns jag bara att jag drömde något härligt som gjorde att jag ville somna om och fortsätta drömma. Jag minns inte vad drömmen handlade om, bara att den gav en skön känsla.

De få gånger jag minns vad jag drömt, hittar jag ofta en koppling till vardagen – gärna något som redan har hänt eller som jag vet kommer att hända. Inför en resa kan jag t ex drömma att jag sitter på flyget, och när det landar är biljetten borta, så jag inte får kliva av (!?!) planet. Det är inget jag läser in några speciella tydningar i, det är bara en lätt släng av resfeber. 😉

Den allra värsta drömmen jag haft, var en gång då jag på natten mellan torsdag och fredag drömde att det var just fredag. Inget speciellt hände i drömmen, utan jag jobbade precis som vanligt, med mina vanliga jobbarkompisar. Gissa om jag var besviken när väckaren ringde på morgonen och jag insåg att fredagen låg framför, istället för bakom, mig…

Om det inte var för klipptiden jag hade idag (som står inskriven i min kalender) skulle jag aldrig kunna tro att det var torsdag! Jag har inte hunnit från tisdag än, men jag är inte ensam om det problemet. Veckorna går himla fort nu för tiden, tycker jag. Ett tecken på att jag blivit äldre?

Det måste vara någon sorts medelålderskris jag går igenom just nu. (Bättre sent än aldrig.) Jag har precis insett att jag verkligen ÄR medelålders, och inte ser ut som en tonåring längre. Inte minst när jag försökte kolla på passande frisyrer. Alltså, ser vuxet folk verkligen ut sådär i håret??? Nej, då får jag ta ett eget recept.

(Här är läge för att suckande säga något om ”ungdomen nu för tiden” men det ids jag inte. Inte idag.)

[tags]drömmar, drömtydning[/tags]

4 kommentarer på “Drömmar”

Kommentarer är stängda.