Allmänt

Klippt till

Nu är jag nyklippt och tillfixad i håret!

Problemet med att klippa mig, är att jag bara ser ut så här (som jag gör just nu) när jag direkt kommit från frissan. Imorgon tvättar jag håret och sätter inte i mera skum/ gel/ spray/ whatever utan återgår till tvätta-kamma-stilen igen.

Jag är – i vilket fall som helst – väldigt nöjd, vi var rörande överens om vad som skulle göras åt mitt hår idag. Enda smolket i glädjebägaren just nu, är alla små irriterande hårstrån som letat sig in i näsa, ögon och öron, förutom att de finns över hela ansiktet. Jag får stå ut tills jag kommer hem och kan tvätta bort dem. (De fastnar på min feta hy.)

Förra hösten klippte jag av ungefär en halvmeter hår. I år hade jag inte lika mycket att klippa bort, men någon decimeter kortare tror jag det blev. Jag bad henne ta så mycket som behövdes, för det växer så fort ut igen. Och – kors i taket! – jag har t o m bokat in nästa klippning! *gör vågen*

[tags]nyklippt, frissan, små hårstrån[/tags]