Allmänt

Översättningsmiss

*torkar skrattårar*

Jag googlade på ”plus size kläder” för att kolla på kläder och fick bl a detta…

”Womens plus size

Är en söt byxa är ett problem eftersom du är ett plus gjort stora kvinna? Vill du jeansen till varandra, men vet inte var du ska leta? Du är nu ett par jeans som passar din kropp perfekt, och att mode och kommer att skickas. Inteckningen är inte längre en börda korg för dig. Kvinnors plus jeans storlek är lätt att hitta i många av de mest berömda varuhuset i köpcentret. Du kan också hitta butiker specialitet kläder för att hitta ett trevligt par jeans, plus size.

Om du försöker att shoppa och hitta en söt par jeans ser bra plus för varumärket, antingen Lee jeans eller jeans från Levi Strauss. Dessa jeans är gjorda med en plus-size kvinna i åtanke. De är en perfekt passform från kroppen, men inte fördunkla det faktum kurvor ett plus sized kvinna. Byxor av dessa företag, vare sig stora eller enskilda stort plus jeans är gjorda för att mode för dagens människor passar.

Kvinnor vill ha jeans som passar bra, men det är också trevligt. Av Lee och Levi jeans finns i många olika delar, så att du kan hitta de två kvinnor, plus jeans storlek, perfekt för dig och för dina jeans. Vissa kvinnor köper jeans för vardag och vardagliga aktiviteter, såsom att låta barn gå i skolan och stormarknad. Andra kvinnor väljer att klä upp sina jeans med höga klackar eller stövlar cute. Beroende på vad du köper dina jeans, är nedskärningen av Jean som du är beroende av att köpa. Kvinnors plus size boot cut jeans som gör det lättare att klä sig än de som bara har ben.

Är ett plus size kvinna betyder inte att du har blivit föråldrade. Det finns företag som jeans som smickrar din kropp och gör din väg. Kvinnors plus storlek är mycket trevligare än tidigare, och du är faktiskt ett par byxor man ser bra ut på.”

*moahahahahahahahaha*

[tags]plus size, översättning[/tags]